Ga naar hoofdinhoud

Handmatige notificaties

In oZone {beheer > platform > nieuwe notificatie} is het mogelijk om als opleidingscoördinator, communicatie of superadmin handmatig notificaties te versturen. Dit zijn de meldingen die in het platform zichtbaar zijn voor deelnemers. Notificaties verstuur je per taal en daarbij kun je kiezen naar welke rol je de notificatie verstuurt. Als de notificatie naar alle deelnemers dient te gaan selecteer je de rol lerende, aangezien iedereen standaard lerende als rol heeft.

Het bericht kan maximaal uit 280 tekens bestaan en daarbij kan optioneel een actie worden toegevoegd waar de deelnemer na het klikken op de melding terecht komt. Deze handmatige notificaties worden na opslaan direct naar de gebruikers gestuurd.

De rol communicatie en superadmin hebben nog de mogelijkheid om een notificatie naar een (bedrijfs)label te sturen, specifieke bedrijven te selecteren of om de notificatie naar alle bedrijven te sturen. Let op: je kunt meerdere labels kiezen bij het versturen. Dit betekent dat bedrijven die tenminste aan 1 label voldoen de notificatie ontvangen.