Ga naar hoofdinhoud

Instellingen

Bij de bedrijfinstellingen zijn basisgegevens door de opleidingscoördinator in te stellen. Het bedrijfslogo is links in de basis navigatie zichtbaar. Daarnaast is het logo terug te vinden onderaan de certificaten.

Het bedrijf mag zelf bepalen of certificaten worden uitgegeven voor leerpaden en niveaus binnen leerpaden. Ook kan er een ondergetekende worden ingesteld die onderaan het certificaat zichtbaar is. De certificaten kunnen lerenden terugvinden onder rapportage > mijn voortgang en dan onder de tab certificaten. Bij het voltooien van een leerpad of niveau krijgt de lerende een certificaat.

Standaard filter voor onderwerpen

In de bedrijfinstellingen kun je als bedrijf ook instellen hoe het aanbod in de bibliotheek van je deelnemers standaard gefilterd moet zijn. Hierbij kun je kiezen uit vier verschillende aanbod types, Volledig aanbod, Gedeeld aanbod, oZone aanbod en Bedrijfsaanbod. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld standaard alleen de bedrijfsonderwerpen te tonen aan je deelnemers, waardoor oZone onderwerpen niet direct in de lijst staan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de aanduiding Bedrijfsaanbod een andere naam te geven. Hierdoor zal de filteroptie in de bibliotheek een andere naam krijgen.

Leerpad categorie

Leerpad categorieën zijn aan te maken onder beheer > instellingen > leerpad categorie. Een leerpad categorie kan aan een leerpad gekoppeld worden en bij beheer > leerpaden. Dit is ook de plek waar je vervolgens op deze categorie kan filteren om zo snel het juiste leerpad te vinden. Deze leerpad categorieën zijn niet zichtbaar voor de deelnemers.

IP filter

In de instellingen is het ook mogelijk om één of meerdere IP filters in te stellen. Na het instellen van het IP filter kan een deelnemer alleen nog inloggen vanaf het ingestelde IP van zijn bedrijf.