Ga naar hoofdinhoud

Leerpaden bibliotheek

In de leerpaden bibliotheek is voor de lerende een overzicht te vinden van publieke leerpaden. Publieke leerpaden zijn leerpaden gemaakt door oZone met onderwerpen uit het oZone aanbod.

Als deelnemer kun je op de tegel in de bibliotheek de status van het leerpad zien en onder de informatieknop alle talen, het aantal niveaus en aantal onderwerpen in het leerpad.

Als je als deelnemer op de tegel klikt kom je op de inhoudsopgave van het leerpad terecht. Hier kun je zien welke onderwerpen er in alle niveaus zitten en kun je een leerpad gaan volgen. Zodra een leerpad gevolgd wordt kan de lerende deze terugvinden onder "Mijn opleiding". De deelname aan een leerpad kan niet gestopt worden.

Dashboard

Nadat de lerende aan een publieke leerpad heeft deelgenomen, is dit leerpad terug te vinden in het dashboard. Het leerpad verdwijnt van het dashboard nadat de lerende voor 30 dagen geen acticiteit bij een onderwerp van dat leerpad heeft. Als de lerende vervolgens weer bezig gaat met een van de onderwerpen van dat leerpad, dan is dat leerpad ook weer zichtbaar in het dashboard. Daarnaast kan de lerende het leerpad weer op het dashboard krijgen door naar de leerpaden bibliotheek te gaan en dan op het leerpad te klikken.