Ga naar hoofdinhoud

Trainingen

Een training onderwerp wordt afgesloten met een on- of offline training. Deze training moet vervolgens worden nagekeken door de gekoppelde trainer.

In het trainingsoverzicht zie je een lijst met alle beschikbare onderwerpen met de trainingen die jij kunt beoordelen. Klap je dit onderwerp open dan zie je hieronder de contentblokken waarvoor je een beoordeling kunt achterlaten. Ga je vervolgens deelnemers beoordelen dan zie je een lijst met alle deelnemers die op eigen initiatief het onderwerp gestart zijn of die het onderwerp aan zich gekoppeld hebben gekregen via een leerpad.

Per deelnemer kun je aangeven of je ze wilt beoordelen, of ze wel of niet bij de training aanwezig zijn geweest en of ze het wel of niet behaald hebben. Hierbij kan een registratiedatum in het verleden worden gezet zodat het voor de registratie kloppend is.

Ook kun je in deze lijst de deelnemers bekijken die de training eerder hebben behaald en zie je de status met het aantal pogingen. Als laatste zie je hier ook de trainer die de beoordeling heeft gedaan.

Als een beoordeling eenmaal is gegeven kan die niet worden teruggedraaid, omdat hierdoor het onderwerp en eventueel het leerpadniveau al afgerond kunnen zijn.